Processifi voor de QHSE-Manager

Er is de laatste jaren veel veranderd in het werk van de QHSE-coördinator. Met bijhouden van documentatie en uitvoeren van interne audits wordt al lang niet meer volstaan. Net zoals  het voor alle andere vakgebieden geldt, zal ook de QHSE-coördinator en zijn tooling zich moeten blijven ontwikkelen. Maar wat betekent dat in de praktijk?

 • 600+ Organisaties geholpen
 • Volledige
  ontzorging

 • Integrale
  oplossing

 • Meer dan 15 jaar ervaring

Raak In-control

Als QHSE coördinator ben je verantwoordelijk voor heel veel aspecten binnen het bedrijf. Kwaliteit, gezondheid, veiligheid, milieu, arbo, inhoudelijke certificaat kennis wetgeving etc. Hier grip op krijgen is een uitdaging op zich. Zeker als het om een grote organisatie gaat. Laat staan de juiste analyses kunnen maken en ervan leren om vervolgens te verbeteren. Het is daarom noodzaak om een goed systeem te hebben waar iedereen toegang toe heeft en alle PDCA aspecten aan bod komen.

Plan: Zo wil je documentatie kunnen borgen met waterdicht versie- en status-beheer. Wil je documentatie ondertekenbaar, doorzoekbaar en deelbaar maken. Deze documentatie moet ook gemakkelijk aan elkaar verbonden kunnen worden zodat gebruikers niet lang hoeven te zoeken maar snel en eenvoudig door kunnen klikken. En om de toegankelijkheid tot documentatie nog verder te verkleinen is een goede app een must.

Do: Zodra de procedures duidelijk zijn, moet je een systeem hebben om de werkzaamheden te ondersteunen. Zo moet er eenvoudig een melding gedaan kunnen worden, maar wil je ook fouten kunnen voorkomen door inspectieformulieren met verplichte velden, pro-actieve reminders wanneer medewerkers taken dreigen te vergeten en workflow’s om interne processen te kunnen ondersteunen.

Omdat geen enkele organisatie hetzelfde is, is het belangrijk dat je in staat bent om eigen formulieren / procedures / workflow’s en notificaties te maken zodat dit aansluit bij jullie praktijk. Goede software werkt namelijk voor de organisatie en niet andersom.

Check: Wanneer het systeem een tijdje draait wil je analyses kunnen maken om er achter te komen waar de bottlenecks zitten. Waar gaat het meestal fout? Wat is daarvan de oorzaak? En hoe laten we de organisatie efficiënter draaien met gelukkigere klanten en minder faalkosten?

Ook hiervoor geld dat je zelf grafieken wilt kunnen maken over iedere as met iedere set van registraties. Het is dus van groot belang dat een platform flexibel is en met je mee kan groeien.

Daarnaast is dashboarding hier cruciaal zodat wanneer jij inlogt, je direct ziet wat er speelt, waar het fout gaat en of de taken uitgevoerd worden zoals gepland.

Act: Zodra een duidelijke oorzaak gevonden is wil je taken uit kunnen zetten om het op te lossen of te voorkomen in de toekomst. Er moeten dus taken uitgezet kunnen worden op een eenvoudige manier die direct terug te leiden zijn naar de oorsprong. Daarnaast wil je taken uit kunnen zetten voor zaken als interne audits, directiebeoordelingen, toolbox meetings en tal van andere dagelijkse werkzaamheden. Deze taken kunnen dan frequent geëvalueerd worden zodat jij in control raakt over jouw domeinen.

Er zijn tal van manieren om bovenstaande te borgen, maar idealiter weet je dit centraal te vatten achter één login.

Voordelen Processifi voor een QHSE Coördinator: 

 • Alles centraal geborgd en toegang voor iedereen
 • Maak de formulieren zoals jij ze nodig hebt en laat mensen heel eenvoudig registreren met de app
 • Maak diepgaande analyses om trends te herkennen, verbeteringen aan te brengen om ongelukken en faalkosten te beperken.
 • Maak je eigen dashboard zodat je live kunt zien wat er speelt in de organisatie.
 • Automatisch versiebeheer, met waterdichte audit trail
 • Maak gebruik van inhoudelijke kennis van onze consultants
 • Ga met een glimlach je externe audit in

Waarom Processifi?

 • Grip op processen
 • Overzicht in assets
 • Alle documenten in een overzicht
 • Eenvoudig risico’s in kaart brengen
 • Waarborg en verbeter het kwaliteitsniveau
 • Personeel goed voorbereid en geïnformeerd

Voor de QHSE manager

 • Krijg grip op risico's en beheersmaatregelen.
 • Vorm het handboek zodat het past bij jouw organisatie.
 • Deel je documentatie snel en eenvoudig met de mensen die het betreft.
 • Raak nooit meer wat kwijt met waterdicht versiebeheer op documentatie, bijlagen en ieder ander document.
 • Wijzig ieder formulier zodat het naadloos aansluit bij jouw operatie.Automatiseer taken met workflows en notificaties.
 • Stel automatische monitoring in op taken die niet uitgevoerd zijn.
 • Behaal je certificaat met een lach.

Voor de project manager

 • Zorg voor overzicht op de werkvloer. Process- Safety- en Kwaliteitsmanagement in één handige app.
 • Minder faalkosten, ongelukken en downtime door beter inzicht in de processen.
 • Monitor live wat er gebeurt en exporteer rapportages in een handomdraai.
 • Behaal een hogere winst door het continue kunnen verbeteren van de processen.

Voor de ICT manager

 • Zorg dat data veilig en encrypted opgeslagen wordt binnen Nederland en Duitsland.
 • Werk met een ISO 27001 gecertificeerde partner die beveiliging serieus neemt.
 • Maak slimme formulieren en workflows om taken te digitaliseren en te automatiseren.

Veelgestelde vragen

Zit ik ergens aan vast bij een demo?

Nee, een demo is volledig gratis en is een inventarisatie van wat je nodig hebt. Daarna wordt de software voor je ingericht zodat je zelf rond kunt kijken.

Waar wordt mijn data opgeslagen?

Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd. Ook voldoen we aan de AVG wetgeving en tal van andere veiligheidsrichtlijnen. Uw data wordt veilig opgeslagen binnen Europa. Kijk voor meer informatie op deze pagina http://processifi.nl/databeveiliging/

Wat kost het?

De kosten hangen af van wat u wilt. Er is een basis abonnement en een stuk support. Deze support kan hulp bij inrichting zijn maar kan ook het gehele traject met onderhoud zijn. Wilt u een offerte op maat voor uw organisatie neem dan contact met ons op.

Kunnen jullie mij ook helpen met certificaat ... ?

Processifi is een platform waarin allerlei frameworks gemaakt zijn. U als klant kan zo’n frameworks gebruiken om de juiste certificaten te behalen. Omdat het platform zo flexibel in te richten is kan aan bijna iedere norm voldaan worden en bent u dus ook direct voorbereid op combinaties van normen en of nieuwe normen. En omdat Processifi een netwerk van experts heeft worden deze frameworks continue verbeterd en aangevuld.

Leveren jullie alleen software?

Nee, wij leveren de nieuwste software in combinatie met inhoudelijk advies. Hoeveel inhoudelijk advies hangt af van wat u wilt. Dit kan slechts een rondleiding zijn met wat uitleg, maar dit kan ook een volledige integratie met onderhoud zijn

Geven jullie ook inhoudelijk advies?

Ja! Wij hebben inhoudelijk experts die je kunnen helpen bij jouw vraagstuk

Hebben jullie referenties?

Ja, momenteel werken er zo’n 600 organisatie’s in Nederland, Duitsland, Noorwegen en Frankrijk met ons platform. Dit zijn bedrijven in allerlei sectoren dus de kans dat er soortgelijke bedrijven mee werken is groot.

In welke branche zijn jullie actief?

Wij zijn actief in tal van branches. Processifi is een heel flexibel platform waarin template’s ontwikkeld worden die als puzzelstukjes elkaar aanvullen. Hierdoor is het heel schaalbaar en helpen wij bedrijven van klein tot groot. Dit doen we dan ook in tal van branches zoals food, bouw, ICT en zorg.

Overzicht normen

ISO 27001

Informatie-
beveiliging

AVG

Informatie-
beveiliging

ISO 9001

Kwaliteits-
management

BRC Food

Voedsel-
veiligheid

ISO 14001

Milieu-
management

IS0 45001

Veiligheids-
management

Wat vinden onze klanten?

“Voor ons is het belangrijk om vanuit onze processen te denken en op basis daarvan vorm te geven aan een digitaal managementsysteem. Dit hebben ze bij Processifi goed begrepen.”

Joske Nijhof, Projectmanager Duurzaamheid & Digitalisering

 

"Een bedrijf waar je als klant nog persoonlijk wordt benaderd, waar wordt meegedacht en oplossingen worden uitgewerkt naar het model van ons bedrijf. Bijzonder fijne mensen"

Rémy Crusio

"Erg flexibele tool, enorm rijk aan functionaliteit. Maakt het mogelijk om een grote diversiteit aan bedrijfsprocessen van geautomatiseerde workflows te voorzien. In het begin een redelijk steile leercurve maar dit wordt grotendeels overkomen door de uitstekende support van Processifi."

Wil Werk

Hulp nodig bij het behouden en het behalen van certificeringen?
Processifi is dé tool om snel en eenvoudig uw certificaat te behalen.

Start eenvoudig uw gratis proefperiode. Na 30 dagen stopt de proefperiode automatisch