Over Proccisifi

Processifi is een samenwerking tussen software leveranciers en inhoudsdeskundigen die gezamenlijk het beheer van certificeren probeert te vereenvoudigen.
Wij schijnen licht in de veelal complexe wereld van normen, eisen en wetgeving zodat jij je kunt focussen op je primaire proces.

We ondersteunen, en vlechten alle relevante elementen in je dagelijkse bedrijfsvoering zodat je iedere dag een stukje veiliger, milieubewuster, slimmer en of sneller kunt werken.

Om goed te kunnen voldoen aan één of meerdere certificeringen is een goed werkend “managementsysteem” vereist. Processify biedt een compleet (digitaal) management system dat biedt wat je nodig hebt voor jouw combinatie van certificeringen. En dat tegen een hele scherpe prijs. 

Hoe eenvoudig wij ons managementsysteem alleen ook maken, inhoudelijke kennis is cruciaal. En om die reden bieden wij ook inhoudsdeskundigen die je op verschillende manieren kunnen ondersteunen. Wil je het overlaten aan een expert, dan kan dat. Wil je het samen oppakken of helemaal zelf doen dan kan dat ook.

Marc Abbink
Founder

Jolanda Degen
Advisor

Gijs van Heijst
Partner manager

Jan-Kees Harmsen
Commercieel directeur

Harjo Claus
Financieel Directeur