Wij helpen je met jouw
ISO9001 uitdaging

Met kennis en software in de mate die jij wilt.

 • 600+ Organisaties geholpen
 • Volledige
  ontzorging

 • Integrale
  oplossing

 • Meer dan 15 jaar ervaring

ISO 9001 normering

ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Het is ontwikkeld door de International Organization for Standardization (ISO) en wordt wereldwijd erkend als dé standaard voor kwaliteitsmanagement. ISO 9001 is gericht op het helpen van organisaties om de kwaliteit van hun producten en diensten te verbeteren, hun klanttevredenheid te verhogen en hun bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dit verlaagt faalkosten, maakt processen efficiënter, verhoogt de klanttevredenheid en daarmee de omzet.

 

Continu verbeteren

De ISO 9001-norm is gebaseerd op een aantal principes van kwaliteitsmanagement, zoals continue verbetering, klantgerichtheid, betrokkenheid van het topmanagement en het gebruik van feiten en data om beslissingen te nemen. Om te voldoen aan de ISO 9001-norm moeten organisaties een reeks documenten en processen implementeren en onderhouden om te zorgen voor consistente kwaliteit en continue verbetering.

Een belangrijk aspect van de ISO 9001-norm is dat het een procesgerichte benadering van kwaliteitsmanagement promoot. Dit betekent dat organisaties hun bedrijfsprocessen moeten analyseren en optimaliseren om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de behoeften van hun klanten en aan de normen die zijn vastgesteld in de ISO 9001-norm. Dit omvat het vaststellen van doelstellingen voor kwaliteitsverbetering, het monitoren van prestaties en het nemen van corrigerende maatregelen om afwijkingen te verminderen of te elimineren. Dit wordt ook wel het Plan, Do, Check Act principe genoemd.

ISO 9001 Certificering

ISO 9001-certificering is een manier voor organisaties om hun kwaliteitsmanagementsystemen te laten valideren door een onafhankelijke derde partij. Certificering is niet verplicht, maar kan wel voordelen bieden, zoals het vergroten van het vertrouwen van klanten en leveranciers, het verbeteren van de interne efficiëntie en het bieden van een concurrentievoordeel op de markt.

Het implementeren van een ISO 9001-kwaliteitsmanagementsysteem vereist toewijding en middelen van de organisatie, maar kan op de lange termijn voordelen opleveren. Door te voldoen aan de ISO 9001-norm kunnen organisaties hun reputatie verbeteren, de efficiëntie van hun bedrijfsprocessen verhogen, een cultuur van continue verbetering bevorderen, risico’s voorkomen en een hogere winst behalen.

Processifi helpt bij het opzetten en onderhouden van je eigen ISO 9001 implementatie. Geen organisatie is hetzelfde en om die reden verschilt de uitwerking dan ook per organisatie. Er zijn inmiddels wel tal van best practices uitgewerkt en er is goede tooling beschikbaar die een ISO 9001 traject stukken eenvoudiger, sneller en goedkoper maken.

Waarom Processifi?

 • Grip op processen
 • Overzicht in assets
 • Alle documenten in een overzicht
 • Eenvoudig risico’s in kaart brengen
 • Waarborg en verbeter het kwaliteitsniveau
 • Personeel goed voorbereid en geïnformeerd

Wat vinden onze klanten?

“Voor ons is het belangrijk om vanuit onze processen te denken en op basis daarvan vorm te geven aan een digitaal managementsysteem. Dit hebben ze bij Processifi goed begrepen.”

Joske Nijhof, Projectmanager Duurzaamheid & Digitalisering

 

"Een bedrijf waar je als klant nog persoonlijk wordt benaderd, waar wordt meegedacht en oplossingen worden uitgewerkt naar het model van ons bedrijf. Bijzonder fijne mensen"

Rémy Crusio

"Erg flexibele tool, enorm rijk aan functionaliteit. Maakt het mogelijk om een grote diversiteit aan bedrijfsprocessen van geautomatiseerde workflows te voorzien. In het begin een redelijk steile leercurve maar dit wordt grotendeels overkomen door de uitstekende support van Processifi."

Wil Werk

Veelgestelde vragen

Zit ik ergens aan vast bij een demo?

Nee, een demo is volledig gratis en is een inventarisatie van wat je nodig hebt. Daarna wordt de software voor je ingericht zodat je zelf rond kunt kijken.

Waar wordt mijn data opgeslagen?

Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd. Ook voldoen we aan de AVG wetgeving en tal van andere veiligheidsrichtlijnen. Uw data wordt veilig opgeslagen binnen Europa. Kijk voor meer informatie op deze pagina http://processifi.nl/databeveiliging/

Wat kost het?

De kosten hangen af van wat u wilt. Er is een basis abonnement en een stuk support. Deze support kan hulp bij inrichting zijn maar kan ook het gehele traject met onderhoud zijn. Wilt u een offerte op maat voor uw organisatie neem dan contact met ons op.

Kunnen jullie mij ook helpen met certificaat ... ?

Processifi is een platform waarin allerlei frameworks gemaakt zijn. U als klant kan zo’n frameworks gebruiken om de juiste certificaten te behalen. Omdat het platform zo flexibel in te richten is kan aan bijna iedere norm voldaan worden en bent u dus ook direct voorbereid op combinaties van normen en of nieuwe normen. En omdat Processifi een netwerk van experts heeft worden deze frameworks continue verbeterd en aangevuld.

Leveren jullie alleen software?

Nee, wij leveren de nieuwste software in combinatie met inhoudelijk advies. Hoeveel inhoudelijk advies hangt af van wat u wilt. Dit kan slechts een rondleiding zijn met wat uitleg, maar dit kan ook een volledige integratie met onderhoud zijn

Geven jullie ook inhoudelijk advies?

Ja! Wij hebben inhoudelijk experts die je kunnen helpen bij jouw vraagstuk

Hebben jullie referenties?

Ja, momenteel werken er zo’n 600 organisatie’s in Nederland, Duitsland, Noorwegen en Frankrijk met ons platform. Dit zijn bedrijven in allerlei sectoren dus de kans dat er soortgelijke bedrijven mee werken is groot.

In welke branche zijn jullie actief?

Wij zijn actief in tal van branches. Processifi is een heel flexibel platform waarin template’s ontwikkeld worden die als puzzelstukjes elkaar aanvullen. Hierdoor is het heel schaalbaar en helpen wij bedrijven van klein tot groot. Dit doen we dan ook in tal van branches zoals food, bouw, ICT en zorg.

Hulp nodig bij het behouden en het behalen van certificeringen?
Processifi is dé tool om snel en eenvoudig uw certificaat te behalen.

Start eenvoudig uw gratis proefperiode. Na 30 dagen stopt de proefperiode automatisch

Overzicht normen

ISO 27001

Informatie-
beveiliging

AVG

Informatie-
beveiliging

ISO 9001

Kwaliteits-
management

BRC Food

Voedsel-
veiligheid

ISO 14001

Milieu-
management

IS0 45001

Veiligheids-
management