Wij helpen je met jouw ISO14001 uitdaging

Met kennis en software in de mate die jij wilt.

 • 600+ Organisaties geholpen
 • Volledige
  ontzorging

 • Integrale
  oplossing

 • Meer dan 15 jaar ervaring

ISO 14001

In ISO 14001 zijn de normen voor een milieubeheersysteem internationaal vastgelegd. Milieubeheersystemen zijn ontworpen om de duurzaamheid van een bedrijf te controleren en daarover te rapporteren, voor interne en externe belanghebbenden. Ze worden door bedrijven zowel gebruikt om de regelgeving na te leven – waardoor ze boetes of PR-schandalen kunnen vermijden – als om de bedrijfsefficiëntie te verhogen, bijvoorbeeld door het afval tijdens de productie te verminderen. Door de toenemende vraag aan duurzame producten en productie, kiezen steeds meer ondernemers voor een certificering.

Wat is ISO 14001?

ISO 14001 wordt gebruikt door organisaties die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen, verbeteren of onderhouden om te voldoen aan haar vastgestelde milieubeleid en vereisten. Die eisen zijn o.a. continue verbetering van prestaties, het beschermen van milieu en beheersing van milieurisico’s. De eisen van de norm kunnen worden opgenomen in elk milieubeheersysteem, waarbij de mate waarin wordt bepaald door verschillende factoren zoals: de bedrijfstak van de organisatie, het milieubeleid, het producten- en dienstenaanbod en de locatie.

Sinds de invoering, in 1996, hebben meer dan 300.000 bedrijven in 171 verschillende landen wereldwijd zich laten certificeren, variërend van kleine ondernemers tot enkele van de grootste internationale bedrijven.

ISO 14001 certificering

ISO 14001 is een vrijwillige norm waarvoor bedrijven zich kunnen laten certificeren. Het is geen vereiste, maar met een certificaat van een onafhankelijke derde laat je aan kopers, klanten, leveranciers en andere belanghebbenden zien dat je de norm goed hebt geïmplementeerd. Bovendien helpt het sommige organisaties om aan te tonen dat ze voldoen aan contractuele eisen. Aanvragen lopen via een certificatie-instelling. Die zal het milieubeheersysteem toetsen om vast te stellen of het aan de gestelde eisen voldoet. Onze tool helpt je bij het behalen en het behouden van normen en certificeringen, zoals ISO 14001.

De voordelen van een ISO 14001 certificering

 • Voldoe aan de milieuvoorschriften van bedrijven wereldwijd
 • Een betere reputatie bij de consumenten
 • Concurrentievoordeel tegenover bedrijven die niet gecertificeerd zijn
 • Verminder je afvalproductie en de kosten hiervoor
 • Een betere documentatie en efficiëntere workflow

Waarom Processifi?

 • Grip op processen
 • Overzicht in assets
 • Alle documenten in een overzicht
 • Eenvoudig risico’s in kaart brengen
 • Waarborg en verbeter het kwaliteitsniveau
 • Personeel goed voorbereid en geïnformeerd

Voor de QHSE manager

 • Krijg grip op risico's en beheersmaatregelen.
 • Vorm het handboek zodat het past bij jouw organisatie.
 • Deel je documentatie snel en eenvoudig met de mensen die het betreft.
 • Raak nooit meer wat kwijt met waterdicht versiebeheer op documentatie, bijlagen en ieder ander document.
 • Wijzig ieder formulier zodat het naadloos aansluit bij jouw operatie.Automatiseer taken met workflows en notificaties.
 • Stel automatische monitoring in op taken die niet uitgevoerd zijn.
 • Behaal je certificaat met een lach.

Voor de project manager

 • Zorg voor overzicht op de werkvloer. Process- Safety- en Kwaliteitsmanagement in één handige app.
 • Minder faalkosten, ongelukken en downtime door beter inzicht in de processen.
 • Monitor live wat er gebeurt en exporteer rapportages in een handomdraai.
 • Behaal een hogere winst door het continue kunnen verbeteren van de processen.

Voor de ICT manager

 • Zorg dat data veilig en encrypted opgeslagen wordt binnen Nederland en Duitsland.
 • Werk met een ISO 27001 gecertificeerde partner die beveiliging serieus neemt.
 • Maak slimme formulieren en workflows om taken te digitaliseren en te automatiseren.

Wat vinden onze klanten?

“Voor ons is het belangrijk om vanuit onze processen te denken en op basis daarvan vorm te geven aan een digitaal managementsysteem. Dit hebben ze bij Processifi goed begrepen.”

Joske Nijhof, Projectmanager Duurzaamheid & Digitalisering

 

"Een bedrijf waar je als klant nog persoonlijk wordt benaderd, waar wordt meegedacht en oplossingen worden uitgewerkt naar het model van ons bedrijf. Bijzonder fijne mensen"

Rémy Crusio

"Erg flexibele tool, enorm rijk aan functionaliteit. Maakt het mogelijk om een grote diversiteit aan bedrijfsprocessen van geautomatiseerde workflows te voorzien. In het begin een redelijk steile leercurve maar dit wordt grotendeels overkomen door de uitstekende support van Processifi."

Wil Werk

Veelgestelde vragen

Zit ik ergens aan vast bij een demo?

Nee, een demo is volledig gratis en is een inventarisatie van wat je nodig hebt. Daarna wordt de software voor je ingericht zodat je zelf rond kunt kijken.

Waar wordt mijn data opgeslagen?

Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd. Ook voldoen we aan de AVG wetgeving en tal van andere veiligheidsrichtlijnen. Uw data wordt veilig opgeslagen binnen Europa. Kijk voor meer informatie op deze pagina http://processifi.nl/databeveiliging/

Wat kost het?

De kosten hangen af van wat u wilt. Er is een basis abonnement en een stuk support. Deze support kan hulp bij inrichting zijn maar kan ook het gehele traject met onderhoud zijn. Wilt u een offerte op maat voor uw organisatie neem dan contact met ons op.

Kunnen jullie mij ook helpen met certificaat ... ?

Processifi is een platform waarin allerlei frameworks gemaakt zijn. U als klant kan zo’n frameworks gebruiken om de juiste certificaten te behalen. Omdat het platform zo flexibel in te richten is kan aan bijna iedere norm voldaan worden en bent u dus ook direct voorbereid op combinaties van normen en of nieuwe normen. En omdat Processifi een netwerk van experts heeft worden deze frameworks continue verbeterd en aangevuld.

Leveren jullie alleen software?

Nee, wij leveren de nieuwste software in combinatie met inhoudelijk advies. Hoeveel inhoudelijk advies hangt af van wat u wilt. Dit kan slechts een rondleiding zijn met wat uitleg, maar dit kan ook een volledige integratie met onderhoud zijn

Geven jullie ook inhoudelijk advies?

Ja! Wij hebben inhoudelijk experts die je kunnen helpen bij jouw vraagstuk

Hebben jullie referenties?

Ja, momenteel werken er zo’n 600 organisatie’s in Nederland, Duitsland, Noorwegen en Frankrijk met ons platform. Dit zijn bedrijven in allerlei sectoren dus de kans dat er soortgelijke bedrijven mee werken is groot.

In welke branche zijn jullie actief?

Wij zijn actief in tal van branches. Processifi is een heel flexibel platform waarin template’s ontwikkeld worden die als puzzelstukjes elkaar aanvullen. Hierdoor is het heel schaalbaar en helpen wij bedrijven van klein tot groot. Dit doen we dan ook in tal van branches zoals food, bouw, ICT en zorg.

Hulp nodig bij het behouden en het behalen van certificeringen?
Processifi is dé tool om snel en eenvoudig uw certificaat te behalen.

Start eenvoudig uw gratis proefperiode. Na 30 dagen stopt de proefperiode automatisch

Overzicht normen

ISO 27001

Informatie-
beveiliging

AVG

Informatie-
beveiliging

ISO 9001

Kwaliteits-
management

BRC Food

Voedsel-
veiligheid

ISO 14001

Milieu-
management

IS0 45001

Veiligheids-
management