Databeveiliging

Organisaties over de hele wereld investeren steeds meer in databeveiliging. Zij hebben allemaal 3 gemeenschappelijke elementen die hieraan bijdragen: mensen, processen en technologie. Processifi is ISO 27001 gecertificeerd en voldoet aan de AVG-wetgeving en alle andere veiligheidsrichtlijnen. Met onze tool zijn je bedrijfsgegevens beschermd tegen ongeoorloofde toegang, menselijke fouten, cyberaanvallen en storingen. De data wordt volledig veilig opgeslagen.

Automatische back-ups

Met onze back-up software worden jouw bedrijfsgegevens automatisch meerdere keren per dag gekopieerd en opgeslagen. Deze data is encrypted met unieke sleutels en dus niet toegankelijk voor derden. Hiermee ben je zonder menselijke tussenkomst beschermd tegen het verlies van belangrijke bestanden, mappen en systemen en maken we snel herstel mogelijk. De back-ups worden ‘geparkeerd’ in hot-storage. Vervolgens wordt hier nogmaals een back-up van gemaakt, die we opslaan op de cold-storage server.

 

 • Meerdere hot-storage back-ups per dag
 • Dagelijks een extra back-up op de cold-storage server
 • De back-ups zijn encrypted met unieke sleutels
 • Wij werken alleen samen met ISO 27001 gecertificeerde datacenters

PEN Testen

Bij een PEN test kruipen IT’ers in de huid van hackers. Ze proberen software aan te vallen en op alle mogelijke manieren ongeoorloofd toegang te krijgen tot de data. Zo worden zwakke plekken blootgelegd en kan de geteste website, applicatie of infrastructuur worden geoptimaliseerd. Onze tool heeft meerdere PEN testen met vlag en wimpel doorstaan.

 • In 2020 getest door Qbit. Uitkomst: geen kritieke punten en hoge risico’s. Kleine aandachtspunten zijn verholpen.
 • In 2020 getest door Hoffmann. Uitkomst: geen kritieke punten en hoge risico’s. Kleine aandachtspunten zijn verholpen.
 • Vanaf 2021 wordt onze tool dagelijks automatisch getest door PEN test software.
 • In 2021 getest door een onafhankelijke partij. Uitkomst: geen kritieke punten en hoge risico’s. Kleine aandachtspunten zijn verholpen.
 • In 2021 getest voor ISO 27001 door Digitrust. Uitkomst: veilig bevonden voor certificering.

Escrow

Escrow is een wettelijke regeling waarbij een derde partij tijdelijk geld of goederen vasthoudt. In ons geval gaat het om data. Die brengen wij onder bij een objectieve partij. Met deze verzekering wordt de broncode van je gegevens in bewaring gehouden. Hiermee garanderen wij dat die altijd, buiten ons om, voorhanden is.

  Hulp nodig bij het behouden en het behalen van certificeringen?
  Processifi is dé tool om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

  Start eenvoudig uw gratis proefperiode. Na 30 dagen stopt de proefperiode automatisch

  Veelgestelde vragen

  Zit ik ergens aan vast bij een demo?

  Nee, een demo is volledig gratis en is een inventarisatie van wat je nodig hebt. Daarna wordt de software voor je ingericht zodat je zelf rond kunt kijken.

  Waar wordt mijn data opgeslagen?

  Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd. Ook voldoen we aan de AVG wetgeving en tal van andere veiligheidsrichtlijnen. Uw data wordt veilig opgeslagen binnen Europa. Kijk voor meer informatie op deze pagina http://processifi.nl/databeveiliging/

  Wat kost het?

  De kosten hangen af van wat u wilt. Er is een basis abonnement en een stuk support. Deze support kan hulp bij inrichting zijn maar kan ook het gehele traject met onderhoud zijn. Wilt u een offerte op maat voor uw organisatie neem dan contact met ons op.

  Kunnen jullie mij ook helpen met certificaat ... ?

  Processifi is een platform waarin allerlei frameworks gemaakt zijn. U als klant kan zo’n frameworks gebruiken om de juiste certificaten te behalen. Omdat het platform zo flexibel in te richten is kan aan bijna iedere norm voldaan worden en bent u dus ook direct voorbereid op combinaties van normen en of nieuwe normen. En omdat Processifi een netwerk van experts heeft worden deze frameworks continue verbeterd en aangevuld.

  Leveren jullie alleen software?

  Nee, wij leveren de nieuwste software in combinatie met inhoudelijk advies. Hoeveel inhoudelijk advies hangt af van wat u wilt. Dit kan slechts een rondleiding zijn met wat uitleg, maar dit kan ook een volledige integratie met onderhoud zijn

  Geven jullie ook inhoudelijk advies?

  Ja! Wij hebben inhoudelijk experts die je kunnen helpen bij jouw vraagstuk

  Hebben jullie referenties?

  Ja, momenteel werken er zo’n 600 organisatie’s in Nederland, Duitsland, Noorwegen en Frankrijk met ons platform. Dit zijn bedrijven in allerlei sectoren dus de kans dat er soortgelijke bedrijven mee werken is groot.

  In welke branche zijn jullie actief?

  Wij zijn actief in tal van branches. Processifi is een heel flexibel platform waarin template’s ontwikkeld worden die als puzzelstukjes elkaar aanvullen. Hierdoor is het heel schaalbaar en helpen wij bedrijven van klein tot groot. Dit doen we dan ook in tal van branches zoals food, bouw, ICT en zorg.