Wij helpen je met jouw AVG uitdaging

Met kennis en software in de mate die jij wilt.

 

 • 600+ Organisaties geholpen
 • Volledige
  ontzorging

 • Integrale
  oplossing

 • Meer dan 15 jaar ervaring

AVG

Dankzij de nieuwe AVG wetgeving hebben consumenten meer controle gekregen over hun data. Ondernemers moeten daarom sinds mei 2018 voldoen aan nieuwe privacywetgeving, die binnen Europa geldt. Hoe gaat jouw bedrijf om met persoonsgegevens? En is de informatie die je verwerkt veilig? Het zijn vragen die binnen elke organisatie gesteld moeten worden. Met de AVG-reglementen geeft Europa een duidelijk signaal af over de privacy en beveiliging van data, in een tijd waarin steeds meer mensen hun persoonlijke gegevens toevertrouwen aan clouddiensten. De verordening is zeer omvangrijk. Wij hebben de belangrijkste zaken voor je op een rij gezet.

Wat is AVG?

Met ingang van de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG), zijn de regels rondom gegevensbescherming aangescherpt. Als organisatie betekent dit dat je jouw managementsysteem voor informatiebeveiliging goed op orde dient te hebben. Een lek van persoonsgegevens heeft namelijk niet alleen grote financiële gevolgen, ook je reputatie staat op het spel.

De verordening schrijft bedrijven die met persoonsgegevens werken o.a. voor om toestemming te vragen voor het verwerken van deze gegevens en geeft de consument verschillende rechten zoals het recht op inzage. Daarnaast moeten mensen verplicht worden geïnformeerd over wat je met hun gegevens doet en hoe lang je de data bewaart. De AVG legt uit wat een verwerkingsregister is en maakt organisaties bekend met een DPIA. Voor iedere organisatie die iets met data van consumenten doet kan de AVG relevant zijn. Denk hierbij aan scholen, ziekenhuizen, overheidsinstellingen, banken, webshops, hotels etc.

AVG certificering

Om een AVG-certificaat aan te kunnen vragen moet je product, proces of dienst aan de privacyvoorwaarden voldoen. De aanvraag doe je bij een door de Raad voor Accreditatie (RvA) geaccrediteerde certificatie-instelling. Certificering is vrijwillig en ontslaat je niet van de plicht om de regels te blijven naleven. Het AVG-certificaat wordt afgegeven door de Autoriteit Persoonsgegevens (AP), voor een maximale periode van 3 jaar en kan nadien onder dezelfde voorwaarden worden verlengd. Voldoe je als bedrijf niet meer aan de eisen? Dan wordt het certificaat ingetrokken.

De voordelen van een AVG certificering

 • Meer vertrouwen en geloofwaardigheid voor klanten
 • Afstemming op de eisen van de klant en hiermee een bredere afzetmarkt
 • Nauwkeurigere, veiligere en beter georganiseerde gegevens
 • Beter inzicht in de verzamelde gegevens
 • Automatisering van je bedrijfsprocessen

Waarom Processifi?

 • Grip op processen
 • Overzicht in assets
 • Alle documenten in een overzicht
 • Eenvoudig risico’s in kaart brengen
 • Waarborg en verbeter het kwaliteitsniveau
 • Personeel goed voorbereid en geïnformeerd

Voor de QHSE manager

 • Krijg grip op risico's en beheersmaatregelen.
 • Vorm het handboek zodat het past bij jouw organisatie.
 • Deel je documentatie snel en eenvoudig met de mensen die het betreft.
 • Raak nooit meer wat kwijt met waterdicht versiebeheer op documentatie, bijlagen en ieder ander document.
 • Wijzig ieder formulier zodat het naadloos aansluit bij jouw operatie.Automatiseer taken met workflows en notificaties.
 • Stel automatische monitoring in op taken die niet uitgevoerd zijn.
 • Behaal je certificaat met een lach.

Voor de project manager

 • Zorg voor overzicht op de werkvloer. Process- Safety- en Kwaliteitsmanagement in één handige app.
 • Minder faalkosten, ongelukken en downtime door beter inzicht in de processen.
 • Monitor live wat er gebeurt en exporteer rapportages in een handomdraai.
 • Behaal een hogere winst door het continue kunnen verbeteren van de processen.

Voor de ICT manager

 • Zorg dat data veilig en encrypted opgeslagen wordt binnen Nederland en Duitsland.
 • Werk met een ISO 27001 gecertificeerde partner die beveiliging serieus neemt.
 • Maak slimme formulieren en workflows om taken te digitaliseren en te automatiseren.

Wat vinden onze klanten?

“Voor ons is het belangrijk om vanuit onze processen te denken en op basis daarvan vorm te geven aan een digitaal managementsysteem. Dit hebben ze bij Processifi goed begrepen.”

Joske Nijhof, Projectmanager Duurzaamheid & Digitalisering

 

"Een bedrijf waar je als klant nog persoonlijk wordt benaderd, waar wordt meegedacht en oplossingen worden uitgewerkt naar het model van ons bedrijf. Bijzonder fijne mensen"

Rémy Crusio

"Erg flexibele tool, enorm rijk aan functionaliteit. Maakt het mogelijk om een grote diversiteit aan bedrijfsprocessen van geautomatiseerde workflows te voorzien. In het begin een redelijk steile leercurve maar dit wordt grotendeels overkomen door de uitstekende support van Processifi."

Wil Werk

Veelgestelde vragen

Zit ik ergens aan vast bij een demo?

Nee, een demo is volledig gratis en is een inventarisatie van wat je nodig hebt. Daarna wordt de software voor je ingericht zodat je zelf rond kunt kijken.

Waar wordt mijn data opgeslagen?

Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd. Ook voldoen we aan de AVG wetgeving en tal van andere veiligheidsrichtlijnen. Uw data wordt veilig opgeslagen binnen Europa. Kijk voor meer informatie op deze pagina http://processifi.nl/databeveiliging/

Wat kost het?

De kosten hangen af van wat u wilt. Er is een basis abonnement en een stuk support. Deze support kan hulp bij inrichting zijn maar kan ook het gehele traject met onderhoud zijn. Wilt u een offerte op maat voor uw organisatie neem dan contact met ons op.

Kunnen jullie mij ook helpen met certificaat ... ?

Processifi is een platform waarin allerlei frameworks gemaakt zijn. U als klant kan zo’n frameworks gebruiken om de juiste certificaten te behalen. Omdat het platform zo flexibel in te richten is kan aan bijna iedere norm voldaan worden en bent u dus ook direct voorbereid op combinaties van normen en of nieuwe normen. En omdat Processifi een netwerk van experts heeft worden deze frameworks continue verbeterd en aangevuld.

Leveren jullie alleen software?

Nee, wij leveren de nieuwste software in combinatie met inhoudelijk advies. Hoeveel inhoudelijk advies hangt af van wat u wilt. Dit kan slechts een rondleiding zijn met wat uitleg, maar dit kan ook een volledige integratie met onderhoud zijn

Geven jullie ook inhoudelijk advies?

Ja! Wij hebben inhoudelijk experts die je kunnen helpen bij jouw vraagstuk

Hebben jullie referenties?

Ja, momenteel werken er zo’n 600 organisatie’s in Nederland, Duitsland, Noorwegen en Frankrijk met ons platform. Dit zijn bedrijven in allerlei sectoren dus de kans dat er soortgelijke bedrijven mee werken is groot.

In welke branche zijn jullie actief?

Wij zijn actief in tal van branches. Processifi is een heel flexibel platform waarin template’s ontwikkeld worden die als puzzelstukjes elkaar aanvullen. Hierdoor is het heel schaalbaar en helpen wij bedrijven van klein tot groot. Dit doen we dan ook in tal van branches zoals food, bouw, ICT en zorg.

Hulp nodig bij het behouden en het behalen van certificeringen?
Processifi is dé tool om snel en eenvoudig uw certificaat te behalen.

Start eenvoudig uw gratis proefperiode. Na 30 dagen stopt de proefperiode automatisch

Overzicht normen

ISO 27001

Informatie-
beveiliging

AVG

Informatie-
beveiliging

ISO 9001

Kwaliteits-
management

BRC Food

Voedsel-
veiligheid

ISO 14001

Milieu-
management

IS0 45001

Veiligheids-
management